Προφίλ Εταιρείας
Συνεργασίες
Πολυμέσα
Blog
Επικοινωνία

Τρόποι Παραγγελίας

Mπορείτε να μας στείλετε τις παραγγελίες σας, χρησιμοποιώντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους. Επιλέξτε τρόπο παραγγελίας...

Mailfaxphone

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας μ ' έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

emailinfo@sxinas.gr

contact22960 29667

Επισκεφθείτε την εταιρεία μας στα Μέγαρα Αττικής, στην οδό:

flagΔημ. Γεωργίου Σχινά 35

Xάρτης Πρόσβασης

Κορυφαίες Συνεργασίες

Home Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΥΡΟΣ
Αξιόπιστες Συνεργασίες

Η Εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο θέλοντας να καλύψει την εκάστοτε επιθυμία του επαγγελματία κατασκευαστή αλλά και του ιδιώτη. Παρακάτω θα δείτε ορισμένες από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε.

images  

Η EXALCO Α.Ε. αποτελεί ένα πλήρες και ολοκληρωμένο βιομηχανικό συγκρότημα παραγωγής προφίλ αλουμινίου και διαμόρφωσης φύλλων λαμαρίνας, με δυνατότητα κάλυψης όλων των σύγχρονων κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών αναγκών.

knauf logo  

Η Knauf είναι μία πρωτοπόρος βιομηχανία παραγωγής συστημάτων δόμησης με γυψοσανίδες και τσιμεντοσανίδες, έτοιμων σοβάδων, υλικών μονώσεων, υλικών αρμολόγησης και επεξεργασίας επιφανειών. Είναι επίσης, η πρώτη στον κλάδο της πιστοποιημένη κατά τα διεθνή πρότυπα ISO 9000 στην Ελλάδα.

styledoors  

Η εταιρεία STYLE DOORS AE, χρόνια τώρα έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες της. Οι καινοτομίες πάντα αποτελούσαν τον πυλώνα ανάπτυξης της εταιρείας στο χώρο του αλουμινίου και της ασφάλειας. Ειδικεύεται στην παραγωγή ανοδειομένων κάγκελων αλουμινίου, καθώς και σε κάγκελα περίφραξης αλουμινίου, τύπου deck, σε διάφορα χρώματα όπως επίσης και στις θωρακισμένες πόρτες εσωτερικού και εξωτερικού τύπου.

plusone  

Η PLUS ONE αποτελεί μια νέα σύγχρονα εξοπλισμένη μονάδα καθετοποιημένης παραγωγής ρολών αλουμινίου, η οποία καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών του επαγγελματία κατασκευαστή και συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο.

biopanel  

Η Biopanel είναι κατασκευάτρια εταιρεία που ειδικεύεται στα πάνελ αλουμινίου, τα κάγκελα. τα στέγαστρα και τις θωρακισμένες πόρτες.

logo   Η GS εταιρεία ηγέτης στην παραγωγή συστημάτων σίτας, με συγχρονες λυσεις για καθε ειδος παραθυρου και πορτας. Συνδυάζοντας την ποιότητα με την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, καθιερώθηκε ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην ελληνική αγορά.
bestlogo  

Η BEST παράγει και διαθέτει μια ιδιαίτερα πλούσια ποικιλία προϊόντων, πόμολα, χειρολαβές και κουρτινόξυλα, τα οποία διακρίνονται για την άριστη ποιότητα κατασκευής και βαφής, καθώς και για την άψογη αισθητική τους.

DOMUS   H εταιρεία Domus παράγει ανοιγόμενες πόρτες αλουμινίου και σιδήρου, συρόμενα και ανοιγόμενα παράθυρα αλουμινίου, κλειδαριές, συστήματα και μηχανισμούς.
elastotet  

Η ΕΛΑΣΤΟΤΕΤ παράγει ολοκληρωμένη γκάμα σφραγιστικών, συγκολλητικών και επαλειπτικών (ακρυλικών, σιλικόνης, πολυουρεθάνης, υβριδικών), αφρών πολυουρεθάνης, σπρέυ χρωμάτων, κλπ.

FAPIM  

H εταιρεία FAPIM καινοτομεί στον τομέα των εξαρτημάτων και των μηχανισμών για κουφώματα αλουμινίου.

GIEF  


Παράγει ραούλα για όλες τις συρόμενες σειρές αλουμινίου καθώς και γωνίες αλουμινίου για όλα τα προφίλ. Εισάγει ειδικά εξαρτήματα για κουφώματα, όπως σταθεροποιητικά πατζουριών, μηχανισμούς για φεγγίτες, σούστες αέρος, βουρτσάκι στεγανώσεως, σιτα FIBERGLASS και αλουμινίου σε όλες τις διαστάσεις.

GIESSE  

Στόχος της Giesse είναι να λειτουργεί με επαγγελματισμό και σύμφωνα με τις θεμελιώδεις αρχές της Ποιότητας, της Καινοτομίας και του Design: στο σχεδιασμό, στην παραγωγή και την εμπορία χειροκίνητων και αυτόματων συστημάτων ανοίγματος και κλεισίματος για κουφώματα.

makedoniki  

Η εταιρεία «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ – ΠΑΝΙΔΗΣ», με συνεχή παρουσία στο χώρο του αλουμινίου, ειδικεύεται στην παραγωγή εξαρτημάτων για συστήματα αλουμινίου και καγκέλων αλουμινίου.

PATTA  

H Patta παράγει εγγυημένης ποιότητας προϊοντα στον τομεα hardware (Σιδηρικά, εργαλεία, είδη στερέωσης, μονωτικα-σφραγιστικά υλικά κ.α.)

POWERLOCK  

Εκτιμώντας τις δυσκολίες σχετικά με την ασφάλεια που εμφανίζονταν μέχρι τώρα στα κλειδώματα κουφωμάτων αλουμινίου οι ιδρυτές της POWER LOCK εμπνεύστηκαν τα εξαρτήματα αλουμινίου POWER LOCK. Η εταιρεία  ειδικεύεται σε καινοτομίες μηχανημάτων και εξαρτημάτων αλουμινίου.

SECURITYLOCK   Η SECURITY LOCK είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής εξαρτημάτων και μηχανισμών για ανοιγόμενες πόρτες και παράθυρα αλουμινίου.
 
Top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #1964ee #e40c1f #86a7c4