Προφίλ Εταιρείας
Συνεργασίες
Πολυμέσα
Blog
Επικοινωνία

Τρόποι Παραγγελίας

Mπορείτε να μας στείλετε τις παραγγελίες σας, χρησιμοποιώντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους. Επιλέξτε τρόπο παραγγελίας...

Mailfaxphone

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας μ ' έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

emailinfo@sxinas.gr

contact22960 29667

Επισκεφθείτε την εταιρεία μας στα Μέγαρα Αττικής, στην οδό:

flagΔημ. Γεωργίου Σχινά 35

Xάρτης Πρόσβασης

Κορυφαίες Συνεργασίες

Home Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Προφίλ Εταιρείας
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ - ΣΙΔΗΡΟΥ...
Ιστορικό Εταιρείας

Η εταιρεία Γεώργιος Σπ. Σχινάς Ε.Ε. είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία στο χώρο του εμπορίου αλουμινίου, σιδήρου, πάνελ και εξαρτημάτων, με παρουσία πολλών δεκαετιών. Εδρεύει στην περιοχή των Μεγάρων και στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους 2.500 τ.μ..

Κύριο αντικείμενο της δραστηριότητάς της, είναι η εμπορία σιδήρου, αλουμινίου, πάνελ εξαρτημάτων και σύγχρονων οικοδομικών υλικών. Συστηματικά επεκτείνει το εύρος των προϊόντων τα οποία εμπορευέται και αυξάνει τον αριθμό των πελατών με τους οποίους συνεργάζεται, έχοντας διαρκώς τον ίδιο σεβασμό προς τους προμηθευτές της όπως και στους καταναλωτές.

Η εταιρεία Γεώργιος Σπ. Σχινάς Ε.Ε. είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία στο χώρο του εμπορίου αλουμινίου, σιδήρου, πάνελ και εξαρτημάτων, με παρουσία πολλών δεκαετιών. Εδρεύει στην περιοχή των Μεγάρων και στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους 2.500 τ.μ..

istoriko1Κύριο αντικείμενο της δραστηριότητάς της, είναι η εμπορία σιδήρου, αλουμινίου, πάνελ εξαρτημάτων και σύγχρονων οικοδομικών υλικών. Συστηματικά επεκτείνει το εύρος των προϊόντων τα οποία εμπορευέται και αυξάνει τον αριθμό των πελατών με τους οποίους συνεργάζεται, έχοντας διαρκώς τον ίδιο σεβασμό προς τους προμηθευτές της όπως και στους καταναλωτές.

Με προσαρμοστικότητα και ακρίβεια κατάφερε να ανταποκριθεί στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών με επιτυχία, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση, ανταπόκριση στις εκάστοτε απαιτήσεις και διαρκής προσπάθεια για βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών της.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου εδώ και τρεις γενεές και κατάφερε με σταθερά αλλά πρωτοποριακά βήματα να αναπτυχθεί και να θεωρείται κατά γενική ομολογία ένα από τα «δυνατά χαρτιά» στο χώρο της. Σκοπός της εταιρείας Γεώργιος Σπ. Σχινάς Ε.Ε. είναι να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα  και πολύτιμες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στις βραχυπρόθεσμες προσδοκίες της εταιρείας είναι η μεταστέγαση σε νέους ήδη ιδιόκτητους χώρους 28.000 τ.μ. στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου.istoriko2

Με γνώμονα πάντα την άμεση, ολοκληρωμένη και προπάντων φιλική σχέση με τον πελάτη συνεχίζει την ανοδική της πορεία παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διαρκή αναβάθμιση της θέσης της ως εταιρεία στο χώρο του αλουμινίου - σιδήρου.

Τα πάντα για την οικία σας και την επαγγελματική σας στέγη!
 
Top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #1964ee #e40c1f #86a7c4