Προφίλ Εταιρείας
Συνεργασίες
Πολυμέσα
Blog
Επικοινωνία

Τρόποι Παραγγελίας

Mπορείτε να μας στείλετε τις παραγγελίες σας, χρησιμοποιώντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους. Επιλέξτε τρόπο παραγγελίας...

Mailfaxphone

Στοιχεία Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας μ ' έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

emailinfo@sxinas.gr

contact22960 29667

Επισκεφθείτε την εταιρεία μας στα Μέγαρα Αττικής, στην οδό:

flagΔημ. Γεωργίου Σχινά 35

Xάρτης Πρόσβασης

Κορυφαίες Συνεργασίες

Home Βρίσκεστε εδώ: Αρχική
Πάνελ Πολυουρεθάνης

Η εταιρεία Γεώργιος Σπ. Σχινά Ε.Ε. εμπορεύεται μια μεγάλη γκάμα Θερμομονωτικών πετασμάτων πολυουρεθάνης.

* Κάντε κλικ πάνω στους τίτλους για περισσότερες πληροφορίες.

Insotherm RPU (Θερμομονωτικά πετάσματα πολυουρεθάνης επικάλυψης)

Περιγραφή

Τα θερμομονωτικά πετάσματα Insotherm RPU  είναι σύνθετα αυτοφερόμενα δομικά στοιχεία, ειδικά σχεδιασμένα, για την επικάλυψη κυρίως των στεγών των κτιρίων.
Τα Insotherm RPU αποτελούνται από δύο διαμορφωμένα ελάσματα και ενδιάμεση μόνωση από σκληρή διογκωμένη αυτοσβυνόμενη πολυουρεθάνη.

Το εξωτερικό ελασματόφυλλο των πετασμάτων είναι τραπεζοειδούς μορφής (Ribdeck 1000) με πέντε τραπέζια ύψους 40 mm σε αξονικές αποστάσεις 250 mm.Το εσωτερικό ελασματόφυλλο είναι ελαφρά διαμορφωμένο με αυλακώσεις πλάτους 50 mm σε αποστάσεις 50 mm και βάθους 1,5 mm. Συνιστάται η χρήση του σε οροφές με κλίσεις >7%.

Για κλίσεις μικρότερες <7% θα πρέπει να συμβουλευτείτε τους τεχνικούς της εταιρείας μας.

1. Ελάσματα

Prime Prepainted Galvanised Steel Coils in Lock Forming Qualitz S320, Yß200, according to EN 10142, EN 10147. Thickness Tolerance 50% of EN 10143.

Paint Coat
Top Side: 5mic Primer + 20mic Regular Polyester
Back Side: 5-7mic Regular Service Coat (suitable for polyurethane foam)

2. Core (παρέμβυσμα αφρού)

- Πυκνότητα 40-42 Kg/m3

- Συμπεριφορά σε πυρκαγιά: POL type B3 – B2

- Ποσοστό κλειστών κυψελών:95-98%

- Συρρίκνωση στις κοπές: +- 4mm

Σχέδιο Διατομής

Λεπτομέρεια Σύνδεσης

Φυσικά Χαρακτηριστικά

Άοσμος, δεν επιτρέπει την δημιουργία μούχλας και μυκήτων, παραμένει ουδέτερος χημικά, και η υγρασία δεν αλλοιώνει τις μηχανικές του ιδιότητες. Παρουσιάζει ευαισθησία ως προς την υφή του στην εκτεταμένη ηλιακή ακτινοβολία και στην επαφή του με νερό μόνο στην εκτεθειμένη επιφάνεια.

Διόγκωση

Για την διόγκωση του αφρού χρησιμοποιείται Πεντάνιο το οποίο είναι φιλικό για το όζον της ατμόσφαιρας και το περιβάλλον γενικότερα αφού δεν περιέχει φθοροχλωράνθρακες (CFC & HCFC Free.)

Insotherm DPU (Θερμομονωτικά πετάσματα πολυουρεθάνης επικάλυψης)

Περιγραφή

Τα θερμομονωτικά πετάσματα Insotherm DPU  είναι σύνθετα αυτοφερόμενα δομικά στοιχεία, ειδικά σχεδιασμένα, για την επικάλυψη κυρίως των στεγών των κτιρίων.
Τα insotherm DPU αποτελούνται από ένα διαμορφωμένο έλασμα, από την μία πλευρά και ενδιάμεση μόνωση από σκληρή διογκωμένη αυτοσβυνόμενη πολυουρεθάνη.

Το ελασματόφυλλο των πετασμάτων είναι τραπεζοειδούς μορφής (Ribdeck 1000), με πέντε τραπέζια ύψους 40 mm σε αξονικές αποστάσεις 250 mm.Η άλλη πλευρά έχει φύλλο αλουμινίου ή χαρτί kraft ή χαρταλουμίνιο ή ενισχυμένο πλαστικοποιημένο χαρτί ή πισσόχαρτο. Η τοποθέτησή τους μπορεί να γίνει με δύο διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με την κατασκευή και την κλίση της στέγης.

Σε στέγες με κλίση μεγαλύτερη >7% τοποθετούνται με το έλασμα στην εξωτερική πλευρά.

Σε στέγες με κλίση μικρότερη < 7% όπως και σε επίπεδες οροφές και δώματα τοποθετούνται με το έλασμα στην εσωτερική πλευρά και το πέτασμα (panel) λειτουργεί ως ανεστραμμένη μόνωση.

Σχέδιο Διατομής

Λεπτομέρεια Σύνδεσης

Insotherm MPU (Θερμομονωτικά πετάσματα πολυουρεθάνης πλαγιοκάλυψης)

Περιγραφή

Τα θερμομονωτικά πετάσματα Insotherm MPU, είναι σύνθετα αυτοφερόμενα δομικά στοιχεία, ειδικά σχεδιασμένα, για την κάλυψη των πλευρικών όψεων των κτιρίων, την κατασκευή εσωτερικών χωρισμάτων και ψευδοροφών.

Τα Insotherm MPU πάνελ, αποτελούνται από ένα διαμορφωμένο έλασμα, από την μία πλευρά πλευρά και εσωτερική μόνωση από σκληρή διογκωμένη αυτοσβηνόμενη πολυουρεθάνη, ενώ από την άλλη πλευρά έχουν φύλλο αλουμινίου ή χαρτί kraft ή χαρταλουμίνιο ή ενισχυμένο πλαστικοποιημένο χαρτί ή πισσόχαρτο.

Τα τυποποιημένα ελασματόφυλλα των πετασμάτων είναι ελαφρά διαμορφωμένα με αυλακώσεις πλάτους 50mm σε αποστάσεις 50mm και βάθους 1,5mm από προβαμμένο χάλυβα σε πάχη 0,40mm, 0,45mm, 0,50mm.

Η ειδική διαμόρφωση των τελειωμάτων των πετασμάτων σε αρσενικό - θηλυκό έτσι ώστε να κουμπώνουν μεταξύ τους κατά την ένωση, προσδίδει στα πετάσματα πλήρη στεγανότητα και αυξημένη θερμομόνωση, χωρίς την ανάγκη προστασίας της ένωσης με πρόσθετα στεγανωτικά υλικά. Στηρίζονται στο σκελετό του κτιρίου με κρυφή στήριξη.

Σχέδιο Διατομής

Λεπτομέρεια Σύνδεσης

Insotherm WPU (Θερμομονωτικά πετάσματα πολυουρεθάνης πλαγιοκάλυψης)

Περιγραφή

Τα θερμομονωτικά πετάσματα Insotherm WPU, είναι σύνθετα αυτοφερόμενα δομικά στοιχεία, ειδικά σχεδιασμένα, για την κάλυψη των πλευρικών όψεων των κτιρίων, την κατασκευή εσωτερικών χωρισμάτων και ψευδοροφών.

Τα Insotherm WPU πάνελ, αποτελούνται από δύο διαμορφωμένα ελάσματα και ενδιάμεση μόνωση από σκληρή διογκωμένη αυτοσβυνόμενη πολυουρεθάνη. Τα τυποποιημένα ελασματόφυλλα των πετασμάτων είναι ελαφρά διαμορφωμένα με αυλακώσεις πλάτους 50 mm σε αποστάσεις 50 mm και βάθους 1,5 mm από προβαμμένο χάλυβα σε πάχη 0,40 mm, 0,45 mm και 0,50 mm.

Τα Insotherm WPU πάνελ, στηρίζονται στο σκελετό του κτιρίου με εμφανή στήριξη.

Χαλυβδοέλασμα με βαφή πλαστισόλ (PVC)

Βάρος γαλβανίσματος 275 GR/m2.
Εν θερμώ γαλβανισμένο χαλυβδοέλασμα τύπου S320 (FePO2 G) κατά EN 10142, Z275
Η εξωτερική επιφάνεια του χαλυβδοελάσματος επιστρώνεται με PVC (αντιμυκητιακή – μη τοξική βαφή) πάχους 100-200μικρά. Ο ανωτέρω τύπος χαλυβδοελάσματος συνιστάται για χώρους της βιομηχανίας τροφίμων όπου τα πάνελ έρχονται σε επαφή με μη συσκευασμένα τρόφιμα.

Γενικά η ανωτέρω επίστρωση εμφανίζει μεγάλη αντοχή σε εχθρικό περιβάλλον.

Σχέδιο Διατομής Τύπος Α

Σχέδιο Διατομής Τύπος Β

Λεπτομέρεια Σύνδεσης

Insotherm SFPU (Θερμομονωτικά πετάσματα πολυουρεθάνης πλαγιοκάλυψης)

Περιγραφή

Τα θερμομονωτικά πετάσματα Insotherm SFPU , είναι σύνθετα αυτοφερόμενα δομικά στοιχεία, ειδικά σχεδιασμένα, για την κάλυψη των πλευρικών όψεων των κτιρίων, την κατασκευή εσωτερικών χωρισμάτων και ψευδοροφών.

Τα Insotherm SFPU , αποτελούνται από δύο διαμορφωμένα ελάσματα και ενδιάμεση μόνωση από σκληρή διογκωμένη αυτοσβυνόμενη πολυουρεθάνη. Τα τυποποιημένα ελασματόφυλλα των πετασμάτων είναι ελαφρά διαμορφωμένα με αυλακώσεις πλάτους 50 mm σε αποστάσεις 50 mm και βάθους 1,5 mm από προβαμμένο χάλυβα σε πάχη 0,40 mm, 0,45 mm και 0,50 mm.

Τα Insotherm SFPU , στηρίζονται στο σκελετό του κτιρίου με κρυφή στήριξη.

Χαλυβδοέλασμα με βαφή πλαστισόλ (PVC)

Βάρος γαλβανίσματος 275 GR/m2.
Εν θερμώ γαλβανισμένο χαλυβδοέλασμα τύπου S320 (FePO2 G) κατά EN 10142, Z275
Η εξωτερική επιφάνεια του χαλυβδοελάσματος επιστρώνεται με PVC (αντιμυκητιακή – μη τοξική βαφή) πάχους 100-200μικρά. Ο ανωτέρω τύπος χαλυβδοελάσματος συνιστάται για χώρους της βιομηχανίας τροφίμων όπου τα πάνελ έρχονται σε επαφή με μη συσκευασμένα τρόφιμα.

Γενικά η ανωτέρω επίστρωση εμφανίζει μεγάλη αντοχή σε εχθρικό περιβάλλον.

Σχέδιο Διατομής Τύπος Α

Σχέδιο Διατομής Τύπος Β

Λεπτομέρεια Σύνδεσης

 
Top
#fc3424 #5835a1 #1975f2 #1964ee #e40c1f #86a7c4