Η εταιρεία Γεώργιος Σπ. Σχινάς Ε.Ε. είναι μια αναγνωρισμένη εταιρεία στο χώρο του εμπορίου αλουμινίου, σιδήρου, πάνελ και εξαρτημάτων, με παρουσία πολλών δεκαετιών. Εδρεύει στην περιοχή των Μεγάρων και στεγάζεται σε ιδιόκτητους χώρους 2.500 τ.μ..

Σε μια χώρα όπου ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η ποιότητα σπανίζουν, η εταιρεία Γεώργιος Σχινάς Ε.Ε. αποδεικνύει καθημερινά πως όταν σέβεται την δουλειά και τους πελάτες της, μπορεί να καταξιωθεί στην συνείδηση της αγοράς.

Κύριο αντικείμενο της δραστηριότητάς μας, είναι η εμπορία σιδήρου, αλουμινίου, πάνελ εξαρτημάτων και σύγχρονων οικοδομικών υλικών. Συστηματικά επεκτείνουμε το εύρος των προϊόντων τα οποία εμπορευόμαστε και αυξάνουμε τον αριθμό των πελατών με τους οποίους συνεργαζόμαστε, έχοντας διαρκώς τον ίδιο σεβασμό προς τους προμηθευτές όπως και τους καταναλωτές.

Με προσαρμοστικότητα και ακρίβεια καταφέρνουμε να ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών με επιτυχία, παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση, ανταπόκριση στις εκάστοτε απαιτήσεις και διαρκής προσπάθεια για βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου εδώ και τρεις γενεές και κατάφερε με σταθερά αλλά πρωτοποριακά βήματα να αναπτυχθεί και να θεωρείται κατά γενική ομολογία ένα από τα «δυνατά χαρτιά» στο χώρο της. Σκοπός της εταιρείας Γεώργιος Σπ. Σχινάς Ε.Ε. είναι να συνεχίσει να προσφέρει ποιοτικά προϊόντα  και πολύτιμες υπηρεσίες στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Στις βραχυπρόθεσμες προσδοκίες της εταιρείας είναι η μεταστέγαση σε νέους ήδη ιδιόκτητους χώρους 28.000 τ.μ. στην Νέα Εθνική Οδό Αθηνών Κορίνθου.

Με γνώμονα πάντα την άμεση, ολοκληρωμένη και προπάντων φιλική σχέση με τον πελάτη συνεχίζει την ανοδική της πορεία παρακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διαρκή αναβάθμιση της θέσης της ως εταιρεία στο χώρο του αλουμινίου – σιδήρου.

Τα πάντα για την οικία σας και την επαγγελματική σας στέγη!