Σκεπτόμενοι την μακροχρόνια και σωστή χρήση των σητών σας,  προσφέρουμε ένα πακέτο προϊόντων που θα σας επιτρέπουν να τις κρατήσετε για πάντα καθαρές και σε καλή λειτουργία. Με την περιοδική και συστηματική χρήση, τα προϊόντα αυτά θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα αποτελεσματικό καθάρισμα στα σημεία εκείνα που συνεχώς εκτίθενται στη σκόνη και τις ακαθαρσίες, όπως το πανί και τα μηχανικά μέρη, τα οποία διαβρώνονται με το χρόνο.

Τα συστατικά των υλικών που αποτελούν το ΚΙΤ καθαρισμού και συντήρησης είναι προσιτά και εύκολα στην χρήση τους και να μπορείτε μόνοι σας να χαρίσετε στις σήτες σας ένα πολύ μεγαλύτερο και λειτουργικό κύκλο ζωής.

Το ΣΕΤ περιλαμβάνει 3 τύπους σπρέι:

  • Σπρέι αέρα

Αφαιρεί εύκολα όλα τα ίχνη που αφήνει η διαδικασία συναρμολόγησης και εγκατάστασης της σήτας. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε επίσης για τον καθαρισμό της ερπύστριας ή του πανιού.

  • Σπρέι καθαρισμού

Ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό του πανιού και των προφίλ αλουμινίου της σήτας σας. Το προϊόν αυτό αφαιρεί όλες τις ακαθαρσίες χωρίς να καταστρέψει την βαφή του προφίλ και αφήνει την σήτα σας πεντακάθαρη.

  • Σπρέι Λίπανσης

Απαραίτητο για την εγκατάσταση και συντήρηση των προϊόντων GS. Το ειδικό μείγμα του λιπαντικού, εμποδίζει την συσσώρευση σκόνης μέσα στους κινούμενους μηχανισμούς και παράλληλα κάνει την κίνηση εύκολη και αθόρυβη.